COSMÈTICA NATURAL

Tenim una àmplia gamma de cosmètica facial i corporal natural.
Treballem sobretot amb la casa Alissi Bronte.
Cremes i sèrums amb efecte flash, il·luminador, antiarrugues, antitaques, factors de protecció solar facial de 15 i 50, mascaretes bio-fango, netejadores, locions, entre d’altres.
Crema super-slimming, oli anticel·lulític, oli podològic per la millor hidratació de peus, cremes hidratant, peeling corporal, entre d’altres.


TRACTAMENT DEL DOLOR

Disposem de cremes i ungüents ideals pel tractament del dolor, tant articular com d’esquena, per tendinitis, artitis, etc.
De la casa Isislen tenim el ph quirogel, en format de roll on i en pomada. Dóna una sensació de fred i calor alternat que ajuda a disminuir la inflamació de la zona afectada.
També tenim els ungüents de la casa Rhatma, els FENG vermell i blau per tractar diferents molèsties. La pomada Cremingel ideal per la realització d’esport continuat.
Parafina líquida, pel tractament de tendinitis, dolors de mans i/o peus. (Es pot fer a casa).


COMPLEMENTS DIETÈTICS

Treballem amb la casa Le Parc Institut.
www.leparcinstitut.com
Disposem d’una gamma molt àmplia de complements naturals que ajuden a equilibrar l’organisme sense bloquejar ni estimular cap funció orgànica, sinó buscant l’equilibri i el millor pel cos.
Poden ajudar a l'hora de seguir una dieta, com per a qualsevol problema que ens pugui sorgir: dolors articulars, restrenyiment, irregularitats menstruals, nutrició cel·lular, ansietat, acidesa, problemes digestius, gasos, colesterol, i moltes més coses.
Tenim Quinton, l’aigua de mar que ajuda a la nutrició cel·lular del nostre cos. Equilibra i ajusta els dèficits de minerals que tenim corregint així qualsevol problema de salut com gastroenteritis, acidesa orgànica, al·lèrgies, i moltíssimes altres coses. Està en format vial, així com el Nasal (netejar de fosses nasals), Dèrmic per afeccions de la pell, ocular per la sequedat ocular.


C. Marquès de Cornellà 1, local · Tels. 93 470 96 31 / 640 58 46 39 · salut@dieteticaimassatges.com

Copyright © 2015: www.dieteticaimassatges.com | disseny: www.elenalosada.com